Burning in Hell
3 participanți
last-secret :: Castel :: Camere
Pagina 1 din 1
Burning in Hell
Cu tigara intre buze, ce'i drept mai mult stinsa decat aprinsa, intru in camera inchizand usa cu piciorul si sprijinandu'mi capul de ea. Pret de cateva minute imi inchid ochii, reamintindu'mi de bagaj. Arunc geamantanul langa pat, scotand telefonul din buzunar. Ma durea al naibii de tare capul si singurul remediu ce ma putea ajuta pentru moment era muzica. Dau drumul melodiei Ignorance, inchizand lent ochii.
Aiden- Mesaje : 16
Data de înscriere : 19/09/2010
Re: Burning in Hell
Rataceam pe holurile pustii si intunecate ale castelului,pasind incet,sunetul tocurilor rasunand vag in infinitul de liniste mortuala.Ochi-mi erau singurul lucru ce lumina in acel hol rece.Apropiindu-ma de o camera pe care o stiam pustie pana acum,aud muzica cum rasuna,fiind una dintre melodiile mele preferate
Minna- Mesaje : 37
Nu prea am dormit,asa ca m-am sculat și am plecat in recunoaștere.Mi-am pus una din bluzele mov cu dungi și blugii strâmți.Am luat iPod-ul de pe birou și am plocat,da nu fără mingiuța mea roz.
Pe hol mi-am pus una dintre căști și am început să mă joc bucuros cu mingea.După vreo trei minute am ajuns lângă o fată.
-Bună...ii spun privind-o.
Pe hol mi-am pus una dintre căști și am început să mă joc bucuros cu mingea.După vreo trei minute am ajuns lângă o fată.
-Bună...ii spun privind-o.
M. Miky- Mesaje : 72
Data de înscriere : 20/09/2010
Auzind vocea ce tocmai vorbise,imi indrept privirea groaznic de rosie,ca de demon spre el.Il analizez atent,dandu-mi seama ca nu-l cunosteam
-Buna
-Buna
Minna- Mesaje : 37
Cu siguranta bataile ce le auzisem nu erau de la muzica. Imi inclin putin capul indreapta, ridicandu'ma de pe pat. Imi tin respiratia pret de cateva secunde pentru a nu tusi. A naibii raceala, ma prinsese ieri fara bluza. Apas clanta, stramband din buze. Eram confuz . Erau doua persoane in fata usii mele. Amandoi vroiau ceva de la mine sau ce?
-Da?
-Da?
I-am zâmbit fetei si am început să bat din ou cu mingea,până când acel tip a răspuns.E cel care a venit la mine.Coincidență,nimic mai mult..dar mă simt aiurea.
-..Aaaa...Eu eram doar în trecere. reușesc să zic lăsându-mi urechile.Deranjăm?...dacă da ,eu am zburat.
-..Aaaa...Eu eram doar în trecere. reușesc să zic lăsându-mi urechile.Deranjăm?...dacă da ,eu am zburat.
M. Miky- Mesaje : 72
Data de înscriere : 20/09/2010
Zambesc slab, rezemandu'ma de tocul usii:
-Daca deranjai nu ma oboseam sa raspund.
Spun, intre timp facand doi pasi in spate pentru a reusi sa intre.
-Daca deranjai nu ma oboseam sa raspund.
Spun, intre timp facand doi pasi in spate pentru a reusi sa intre.
last-secret :: Castel :: Camere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum